eHealth diensten

Van eConsult tot eCoach: eHealth diensten zijn er in overvloed. Net zoals in de reguliere zorg, is ook bij eHealth de juiste combinatie en timing cruciaal.

Welke diensten zijn geschikt voor uw organisatie? Hoe zorg je ervoor dat patiënten en consumenten deze diensten ook daadwerkelijk gaan gebruiken? Daar helpen wij u graag bij.

U bepaalt zelf welke eHealth diensten u wilt aanbieden. We kunnen koppelen met alle leveranciers en hebben dit voor een aantal klanten al gedaan voor onderstaande diensten. Wilt u advies over welke diensten voor uw organisatie interessant zijn? Neem dan contact met ons op.


eConsult


eConsult
Een patiënt/consument kan met deze dienst veilig via internet een zorgverlener of professional raadplegen voor korte, niet spoedeisende vragen. Voorbeelden van leveranciers: PharmaPartnersPromedicoPharmeon, ZWIP en anderen

eAfspraak

eAfspraak
Met e-Afspraak is het mogelijk om via internet een afspraak te maken. U kunt online agenda’s publiceren waar bezoekers direct in kunnen plannen. U bepaalt welke agenda’s en welke tijdsblokken online beschikbaar zijn. Voorbeelden van leveranciers: PharmaPartnersOnlineAfspraken.nlPromedicoPharmeon en anderen


Zelfmanagement

Zelfmanagement
Met zelfmanagement kunnen patiënten zelf persoonlijke waarden doorgeven en inzien zoals suiker- en/of bloedwaarden. Voorbeelden van leveranciers: ZWIP, VitalHealth Software, PortaVita, Hearts 4 People en anderen


eRecept 

eRecept 
Met deze dienst kan via internet een medicatieoverzicht of herhaalrecept bij de apotheek worden besteld. Uiteraard kunnen alleen recepten besteld worden als deze eerder zijn voorgeschreven door de arts. Voorbeelden van leveranciers: PharmaPartnersPromedicoPharmeon en anderen.


eLab

eLab
Met deze dienst kunnen lab uitslagen online beschikbaar gesteld worden aan patiënten. Aangevuld met een conclusie en advies om de juiste interpretatie zeker te stellen. Voorbeelden van leveranciers: PharmaPartners, Saltro/e-ID en anderen.  


Gezondheidsinformatie

Gezondheidsinformatie
Via PAZIO kan gezondheidsinformatie aangeboden worden zoals Thuisarts.nl, NHG-Patiëntenfolders maar ook informatie over welzijnszaken als schulden en verslaving. U kunt hiermee informatie op maat en in eigen regie aanbieden.


Medicatiepaspoort

Medicatiepaspoort

Met deze dienst kunnen patiënten gemakkelijk een reisdocument printen waarop staat aange­geven welke medicatie zij gebruiken. Voorbeelden van leveranciers: PharmaPartners en anderen


Checkit

Checkit
Checkit is een portaal waar studenten 24/7 betrouwbare informatie kunnen vinden over bijvoorbeeld geldzaken, gezondheid en eenvoudig in contact kunnen komen met professionals. Voorbeelden van leveranciers: ROC Midden Nederland, OnlineAfspraken.nl en anderen.


eHealth

eMental Health 

E-mental health is het gebruik van informatie- en communicatietechnologie om de geestelijke gezondheid te ondersteunen. Voorbeelden van leveranciers: Kleurjeleven en anderen.


Leefstijl

Leefstijlcursus 
Met een online leefstijlcursus kunnen patiënten en consumenten actief en online werken aan een betere leefstijl en gezondheid.

Chat

Chat 
Een patiënt/consument/scholier kan met deze dienst veilig via het internet een chat sessie met een zorgverlener of maatschappelijk medewerker houden. Voorbeelden van leveranciers: Pulse Me
PAZIO.nl gebruikt cookies. Klik hier voor meer info. Deze site werkt het best in Internet Explorer 9 en hoger, Chrome, Safari en Firefox. Wij adviseren u altijd de laatste browserversie te gebruiken.
x