Het team van PAZIO is recent uitgebreid met twee nieuwe collega’s: Amy en Casper. Amy is gestart in de functie van projectmedewerker en Casper als productmanager. Zij stellen zich graag aan u voor.

Amy van Kooten
Ik ben Amy, 24 jaar en samen met mijn vriend woon ik in Westbroek (klein dorp in de buurt van Utrecht). Sinds 15 april ben ik werkzaam bij PAZIO als projectmedewerker. Dit is een veelzijdige rol waarbij ik o.a. de product -en projectmanagers ondersteun, assisteer in de marketingcommunicatie en dagelijks contact heb met klanten en gebruikers van het PAZIO en Check it portaal.

Naast het werk wat ik bij PAZIO doe, ben ik ook (deeltijd)communicatie student aan de Hogeschool Utrecht. Verder sport ik graag (voornamelijk CrossFit) en houd ik erg van lezen.

Casper Paulich
Mijn naam is Casper Paulich, ben 31 jaar en woon samen met mijn vriendin in De Bilt. Sinds 2011 heb ik brede expertise opgebouwd binnen het online domein. Per 6 mei ben ik met veel plezier begonnen als productmanager bij PAZIO. Als productmanager ben ik verantwoordelijk voor de continuïteit en doorontwikkeling van onze PAZIO en Check it portal, o.a. op het gebied van development, marketing en customer service. In mijn vrije tijd ben ik sportliefhebber, hou ik van gezelligheid in de Utrechtse binnenstad en in huis.