FAQ

DigiD

Moet ik als organisatie een DigiD aansluiting hebben of regelen?
Nee, PAZIO biedt de digitale schil om uw eHealth diensten en verzorgt hiermee de login via DigiD.

Mijn (zorg)consumenten gebruiken geen DigiD
We zien dat DigiD voor steeds meer zaken gebruikt wordt. Dit betekent niet dat iedereen DigiD gebruikt. We helpen u dan ook graag en kijken voor uw specifieke doelgroep naar de juiste communicatie en hulpmiddelen om het gebruik te vergemakkelijken.

Patiënten

Ik ben patiënt/burger kan ik PAZIO ook gebruiken?
Ja, mits uw zorgverlener of overheidsinstantie deelneemt aan PAZIO. Is dit nog niet het geval? Laat het ons weten, we horen graag vanuit de praktijk waar behoefte aan is.

Ik denk graag mee over de ontwikkeling van toekomstige diensten, hebben jullie een gebruikers panel ?
Ja, binnen PAZIO hebben een gebruikers panel. We kunnen het panel raadplegen over zaken die te maken hebben met het PAZIO portaal of achterliggende eHealth diensten. Meer weten of aanmelden? 

Zorgaanbieders
Ik wil graag vanuit meerdere leveranciers ICT diensten aanleveren, is dit een probleem?
Dit is precies waar PAZIO in voorziet. U kunt blijven werken in uw verschillende informatiesystemen terwijl de patient één makkelijke toegang krijgt. Uiteraard gekoppeld zodat ingevoerde waarden ook direct in uw systemen verwerkt worden.

PGD

Is PAZIO een PGD of EPD?
PAZIO is geen PGD of EPD op zichzelf. Wel kan persoonlijk gezondheidsdossier (PGD) als onderdeel van een portaal of eHealth dienst via PAZIO worden ontsloten. Afhankelijk van de inrichting is het toevoegen van informatie door de patiënt zelf al dan niet mogelijk. Binnen PAZIO kan ook worden gekozen voor het aanbieden van een overkoepelde oplossing zoals het LSP. Hiermee heeft de patiënt naast portalen en eHealth diensten ook de toegang en beschikking over overstijgende persoonlijke data en kan hij of zij ook zelf data toevoegen.

eHealth diensten
Ik zou graag advies willen over de verschillende mogelijkheden op het gebied van eHealth diensten.
eHealth is net als ‘offline’ zorg pas succesvol in de juiste dosering voor de juiste doelgroepen. Daarom kijken we graag samen met u naar uw organisatie en welke diensten hierbij passen. Alvast inspiratie opdoen? Klik hier om enkele voorbeelden van ehealth diensten te zien en bezoek onze referentiepagina.

 

PAZIO.nl gebruikt cookies. Klik hier voor meer info. Deze site werkt het best in Internet Explorer 9 en hoger, Chrome, Safari en Firefox. Wij adviseren u altijd de laatste browserversie te gebruiken.
x