Wat is PAZIO?

Er zijn veel verschillende patiënten portalen en Persoonlijke Gezondheidsomgevingen (PGO’s) en zorgverleners gebruiken vaak andere systemen. Als patiënt of cliënt heb je vaak te maken met meerdere digitale omgevingen voor je eigen gezondheid en welzijn. Dit maakt het lastig om al die omgevingen te onthouden en steeds in de verschillende omgevingen in te loggen.

PAZIO dat alle systemen toegankelijk zijn door maar één keer in te loggen, veilig met DigiD. Dit stimuleert het gebruik, door het gemak van inloggen op maar één platform voor alle diensten. Patiënten en cliënten maken daardoor meer en beter gebruik van de eHealth mogelijkheden die de portalen bieden.

Wij werken-samen met veel leveranciers van bestaande eHealthdiensten door het realiseren van koppelingen van en naar ons platform. Daardoor maakt u het gebruik voor uw patiënten en cliënten makkelijker en dat stimuleert het gebruik ervan. Als zorg- of welzijnsverlener kunt u gewoon in uw eigen systeem en omgeving blijven werken.

Naast het PAZIO-platform voor zorg en welzijn hebben wij Check it ontwikkeld. Een online platform voor studenten op het gebied van leefstijl, studie- en loopbaanbegeleiding en psychosociaal welbevinden. Wilt u meer weten over Check it? Bekijk dan de website: checkitonline.nl

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van PAZIO? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag!

Onze ambitie

PAZIO gelooft in betere kwaliteit en kostenefficiëntie van zorg en welzijn door beter gebruik te maken van bestaande informatie. Door ieder persoon in Nederland makkelijk toegang toe en controle over zijn zorg- en welzijnsgegevens te geven. Zodat hij, de zorgverleners en (mantelzorg)netwerk betere keuzes kunnen maken.

Onze ambitie is om voor iedere inwoner van Nederland één persoonlijke omgeving te ontwikkelen met daarin alle zorg- en welzijnsgegevens beschikbaar uit verschillende informatiesystemen tijdens alle levensfasen. In één veilige omgeving door eenmalig veilig inloggen, uitgaande van de eigen regie van de inwoner. Daarmee is inzicht in en uitwisseling van gegevens makkelijk, toegankelijk en efficiënt. Op ieder moment, met en door zorg- en welzijnsorganisaties en het eigen zorgnetwerk. Hiermee wordt fragmentatie van informatie in zorg en welzijn over diverse systemen opgelost.

Voor wie?

Het PAZIO-platform kan ingezet worden door verschillende zorgverleners maar ook door gemeenten en welzijnsorganisaties (o.a. GGD, GGZ, WMO-diensten van gemeenten, buurtteams en Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG)).

Wilt u dat uw patiënten, cliënten en inwoners beter gebruikmaken van uw eHealth systemen? Bied dan ook uw diensten aan via het PAZIO-platform. Dan hebben patiënten, cliënten en inwoners via één online platform toegang tot uw eHealth aanbod. Maar ook hebben zij toegang tot het aanbod van andere zorg- en welzijnsorganisaties die bij PAZIO zijn aangesloten en zij bij zijn ingeschreven.

Wilt u weten of wij al samenwerken met de leverancier van uw systeem? Bekijk dan onze lijst met huidige partnerships. Staat uw leverancier er niet tussen? Ook dan bespreken wij graag met u de mogelijkheden.

Neem contact met ons op via onze contactpagina. Natuurlijk kunt u ons ook benaderen voor andere vragen.

Bent u patiënt of cliënt van een organisatie die werkt met het PAZIO-platform? Misschien wilt u dan meer over ons weten. Of u heeft vragen over de werking van het platform. .

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen PAZIO? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief. Wij versturen ongeveer vier keer per jaar een nieuwsbrief. U kunt ons ook volgen op LinkedIn.

Ja, ik meld me aan voor de nieuwsbrief
Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Automatisch op de hoogte blijven van de nieuwste eHealthontwikkelingen bij PAZIO? Dat kan met onze nieuwsbrief. Deze ontvangt u drie tot vier keer per jaar.