Ons team

Amy van Kooten
Projectmanager
André Dekker
Directie
Bart van Donselaar
Product Owner
Dorien Elsinger
Projectmanager (tijdelijk afwezig i.v.m. zwangerschapsverlof)
Ernst de Klein
Finance
Joey Haas
ICT-ondersteuner
Martijn Broos
Technical lead developer
Marieke van Osch
Management assistente
Petra Schimmel
Projectmanager

De adviesraad

Sinds de zomer van 2015 heeft PAZIO een adviesraad voortkomend uit het bedrijfsleven, de overheid en het onderwijs. De leden van de adviesraad hebben diverse en rijke ervaringen binnen de domeinen van zorg en welzijn die ons kunnen ondersteunen. Ze geven advies over de strategie en door ontwikkeling aan de directie en zijn sparring partner op andere belangrijke keuzes en trajecten. Daarnaast zijn de leden voor ons belangrijke ambassadeurs van PAZIO.

Chiel Bos
Consultant – Chiel Bos advies
Gré Conradi
Interim manager - Directeur (tot juni 2018) – Gezondheidscentra Maarssenbroek
Marchien van Doorn
Marchien van Doorn Interim Management - Directeur (tot 2018) Noordhoff Uitgevers
Jacob Hofdijk
Founding Partner – CQT Zorg en Gezondheidszorg
Robi Nederlof
Managing director - Condi food B.V

Werken bij

PAZIO is een organisatie die onderdeel is van het UMC Utrecht, maar zelfstandig werkt. Wij bieden technische oplossingen voor zorg en welzijn en voor het onderwijs. Ons kantoor staat in De Bilt. Wil je meer weten over werken bij PAZIO, neem dan contact op met .

Momenteel hebben wij geen openstaande vacature.

Stage bij PAZIO

Wij hebben regelmatig plek voor stagiaires. Je kunt een meewerk- of onderzoeksstage uitvoeren bij PAZIO, op verschillende gebieden: communicatie, marketing, office management, productmanagement of ICT.

Volg jij een hbo of universitaire opleiding en heb je affiniteit met zorg, welzijn of onderwijs? En ben je geïnteresseerd in innovatie en digitale ontwikkelingen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Dan kijken we wat de mogelijkheden zijn. Heb je vragen of wil je meer informatie, dan kun je ook bellen naar 088 755 86 48 en vragen naar Petra Schimmel.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Automatisch op de hoogte blijven van de nieuwste eHealthontwikkelingen bij PAZIO? Dat kan met onze nieuwsbrief. Deze ontvangt u drie tot vier keer per jaar.