Klanten

PAZIO werkt voor onderstaande klanten aan het toegankelijk maken van e-healthdiensten, of in projecten met meerdere organisaties. Het doel is altijd om het inzicht voor patiënten en cliënten te vergroten en daarmee zorg en welzijn te verbeteren.

Onderstaande organisaties zijn klant bij ons of eerder klant geweest.

Samenwerkingspartners

Door middel van verschillende digitale samenwerkingen willen wij de toegang tot informatie en de zelfregie over de gezondheid van inwoners vergroten. Naast de samenwerkingen voor het platform begeleidt en ondersteunt PAZIO ook projecten die aansluiten bij landelijke zorg thema’s. Ook dienen ze het algemene belang in de gezondheidszorg. Wij voeren de projecten uit in opdracht van, en in samenwerking met, onze klanten, samenwerkingspartners en andere belanghebbenden. Ons doel is altijd om de patiënt/cliënt in de regie te brengen van eigen gegevens voor betere zorg en welzijn.

Met onderstaande organisaties werken wij samen of hebben we samengewerkt.

Leveranciers

PAZIO werkt samen met leveranciers van bestaande eHealthdiensten door het realiseren van koppelingen. Op deze manier creëren we één online platform voor patiënten en cliënten, maar kunnen zorg- en welzijnsverleners gewoon blijven werken in het eigen systeem.

Onderstaande organisaties leveren of leverden eHealth diensten/omgevingen aan het PAZIO-platform.

Projecten: GROZUtrecht

GROZUtrecht is de start van een unieke regionale samenwerking waarbij zorginnovaties en lokale gemeenschapskracht worden gebundeld. Met actieve bewoners, ondernemers en professionals wordt er gewerkt aan gezondheid – altijd vanuit geëxpliciteerde behoeften en in de eigen leefomgeving (de wijken). Partners ondersteunen nieuwe lokale inclusieve samenwerkingsverbanden in de wijken.

Binnen GROZUtrecht is PAZIO, namens het UMC Utrecht, penvoerder en de trekker van de bouwsteen Data/ICT. De bouwstenen leggen een fundering voor een succesvol samenwerkingsverband. Zo spelen digitale wijkportalen, die inzichtelijk maken welke digitale toepassingen er in de wijk beschikbaar zijn om bij te dragen aan gezondheid een belangrijke rol in de activiteiten.

Klik hier voor het persbericht.

Meer informatie

Wilt u meer weten? Of ziet u mogelijkheden om met ons samen te werken? Wij gaan graag met u in gesprek! Op onze contactpagina vindt u onze contactgegevens.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Automatisch op de hoogte blijven van de nieuwste eHealthontwikkelingen bij PAZIO? Dat kan met onze nieuwsbrief. Deze ontvangt u drie tot vier keer per jaar.