Patiënt / Consument

De patiënt aan zet
eHealth is primair bedoeld voor de patiënt, voor de zorggebruiker die volgens ons centraal dient te staan in het zorgproces. Het blijkt dat steeds meer patiënten behoefte hebben aan meer controle, zodat zij een volwaardig partner kunnen zijn in de relatie met de zorgverleners. Om dit te kunnen bereiken is het belangrijk dat patiënten ook worden betrokken bij de ontwikkeling van eHealth.

Ondanks de focus op de patiënt biedt PAZIO diensten vooralsnog aan via zorgprofessionals. Op basis van onze huidige ervaringen is de zorgaanbieder als regisseur op dit moment het meest realistische scenario. Op korte termijn zullen patiënten zelf gaan besluiten welke zorgdiensten zij willen gebruiken, onafhankelijk van de zorgaanbieder. Dit zal PAZIO ook maximaal gaan ondersteunen.

Patienten over PAZIO
Rudy de Wolf-de Nijs, patiënt in Leidsche Rijn.

“Ik ben hartpatiënt, longpatiënt en diabeet en zou graag meer digitaal willen doen, zodat ik minder vaak de deur uit hoef. Voor mij betekent het meer vrijheid.”

 

Gebruikers panel
Om de beschikbaarheid en toegankelijkheid van zorg op peil te kunnen houden, moeten patiënten meer betrokken worden bij hun eigen zorg. Hierbij is het essentieel dat de eHealth toepassing naadloos aansluit bij hun wensen en belevingswereld.

De eindgebruikers, patiënten of cliënten worden nog wel eens vergeten bij eHealth. Binnen PAZIO werken we daarom nauw samen met eindgebruikers. PAZIO heeft een gebruikerspanel ingesteld die nauw de ontwikkelingen beoordelen en volgen.

We zoeken continue naar nieuwe gebruikers die samen met ons aan PAZIO willen werken door deel te nemen in het panel. Kent u of bent u iemand die graag meedenkt over gebruiksvriendelijkheid van eHealth diensten? We doen graag een beroep op uw expertise om onze producten en diensten te verbeteren. Aanmelden? Klik hier.

PAZIO.nl gebruikt cookies. Klik hier voor meer info. Deze site werkt het best in Internet Explorer 9 en hoger, Chrome, Safari en Firefox. Wij adviseren u altijd de laatste browserversie te gebruiken.
x