Save the date! Maandag 1 februari 2021 van 16.00 tot 17.00 uur organiseren we een webinar voor zorgverleners. We hebben een mooi programma voor u samengesteld:

Het webinar bestaat uit drie onderdelen die passen bij uw dagelijkse praktijk.

We beginnen met een uitleg vanuit PAZIO over de koers en ontwikkelingen, en over PGO’s en positie van PAZIO ten opzichte van PGO’s. Daarna gaan we het hebben over het coronavirus, de uitwerking hiervan op psychische gezondheid en online tools die kunnen helpen. Floortje Scheepers (Hoogleraar Innovatie in de GGZ) gaat hierop in. Ten slotte vertelt Karolien van den Brekel wat positieve gezondheid kan opleveren voor de patiënt en zorgprofessional. Zij werkt als huisarts dagelijks met positieve gezondheid dus weet dat als geen ander.

Deelname is gratis. Vooraf aanmelden is wel verplicht (dit kan tot en met vrijdag 29 januari 2021). Wilt u zich aanmelden, stuur dan een e-mail met uw naam en organisatienaam naar . U ontvangt tijdig per e-mail een link om aan het webinar deel te nemen via Microsoft Teams en verdere praktische informatie.

Alles op een rij
Wat: PAZIO webinar
Wanneer: Maandag 1 februari 2021 van 16.00 tot 17.00 uur
Voor wie?: Zorgverleners
Waar: Online via Microsoft Teams (u ontvangt tijdig per e-mail een link en overige praktische informatie)