PAZIO in de zorg

Patiënt centraal
PAZIO biedt een eHealth platform dat meerdere eHealth diensten en portalen bundelt. Samen met PAZIO biedt u uw patiënten eenvoudig uw online zorgdiensten aan zoals eConsult, eAfspraak of zelfmanagement. Uiteraard allemaal gekoppeld met uw informatiesystemen.

Overzicht via één platform
Patiënten loggen één keer met DigiD in en hebben toegang tot uw zorgdiensten en die van andere zorgverleners waar zij onder behandeling zijn. Van huisarts tot fysiotherapeut en van ziekenhuis tot zorgverzekeraar: gemakkelijk te bereiken via één platform.

Co-creatie
Door samen te werken wordt het mogelijk dat patiënten alle zorgverleners online kunnen bereiken. U als zorgaanbieder heeft een eigen portaal en behoudt zo het overzicht en de regie over de diensten die u aanbiedt. Onze kracht ligt in de samenwerking met de vele ICT-partijen, implementatiekracht, onafhankelijkheid en het stimuleren van traffic. Klik hier voor enkele eHealth portalen binnen PAZIO.

Meer weten? Neem contact met ons op.

bottom_shadow1200

huisartsenzorggezondheidscentrumziekenhuiszelfstandig behandelcentrumfysiotherapeutverloskundigediagnostisch centrumzorgverzekeraar

 

PAZIO.nl gebruikt cookies. Klik hier voor meer info. Deze site werkt het best in Internet Explorer 9 en hoger, Chrome, Safari en Firefox. Wij adviseren u altijd de laatste browserversie te gebruiken.
x