Diensten

Diensten in PAZIO

 

PAZIO is voortdurend op zoek naar nieuwe, betrouwbare diensten om het gezondheidsportaal uit te breiden. De huisarts of een andere zorgaanbieder kan zelf kiezen welke online diensten de praktijk aan de patiënten biedt. Patiënten loggen veilig in via DigiD en maken momenteel gebruik van de volgende diensten:

Consult Online
Een patiënt kan met deze dienst via internet veilig een zorgverlener raadplegen voor eenvoudige korte, niet spoedeisende vragen zoals vragen of uitslagen, onderzoeken en medicijngebruik. Consult online biedt tevens de mogelijkheid voor zorgverleners om elkaar onderling te raadplegen.

Afspraak Online
Met Afspraak Online is het mogelijk om via internet een afspraak te maken met een zorgverlener zoals een huisarts of fysiotherapeut. De patiënt hoeft niet meer te bellen of naar de praktijk te komen voor het maken van een afspraak.

Recept Online
Met deze dienst kan via internet een herhaalrecept bij de apotheek worden besteld. Uiteraard kunnen alleen recepten besteld worden zoals voorgeschreven door de arts.

Diabetes zelfzorg
Diabetespatiënten creëren met deze toepassing hun eigen zorgdossier. In dit digitale zorgdossier kan de patiënt waarden zoals insuline, bloeddruk en gewicht bijhouden. Hierbij wordt de patiënt in staat gesteld proactief zijn of haar gezondheid te monitoren.

Research Online
Research Online biedt onderzoekers de mogelijkheid om via internet vragenlijsten uit te zetten bij een onderzoeksdoelgroep. De deelnemers van het onderzoek beantwoorden vragen via internet, zodat de resultaten direct beschikbaar zijn.