Toepassingen

eHealth toepassingen in PAZIO

De eerste release van PAZIO omvat de volgende eHealth toepassingen:

eConsult
Met deze toepassing is het mogelijk om via Internet veilig een zorgverlener te consulteren. eConsult maakt het zowel mogelijk voor patiënten om een consult te hebben met een zorgverlener, als voor zorgverleners om een consult te hebben met een andere zorgverlener.

eConsult wordt geleverd door Mediportaal

eAfspraak
Met deze toepassing is het mogelijk om via Internet een afspraak te maken met een zorgverlener. Vooralsnog is het met eAfspraak slechts mogelijk om een voorkeurtijd aan te geven, waarna u wordt teruggebeld. In de toekomst zal het tevens mogelijk zijn om direct afspraken bij uw zorgverlener in te plannen.

eAfspraak wordt geleverd door Imtech

eRecept
Met deze toepassing is het mogelijk om via Internet een herhaalrecept bij de apotheek te bestellen. Uiteraard kan het bestellen van recepten alleen binnen de grenzen (soorten medicijn, hoeveelheden, etc.) die de zorgverlener heeft aangegeven.

eRecept wordt geleverd door Pharmeon

Diabetes zelfmanagement
Met deze toepassing is het voor diabeten in Nederland mogelijk toegang te verkrijgen tot het eigen zorgdossier. Het digitale zorgdossier geeft inzicht in toekomstige afspraken bij de zorgverlener en stelt de patiënt in staat proactief de gezondheid te monitoren. Daarnaast biedt het digitale dossier een bibliotheek aan informatie aan, die afgestemd is op behoefte van de diabeet. Het zorgdossier geeft op basis van de ingevoerde waarden ondersteuning bij het contacteren van hulpverleners.

Diabetes zelfmanagement wordt geleverd door VitalHealth Software

Research Online
Met deze toepassing is het mogelijk om voor onderzoek via Internet vragenlijsten uit te zetten bij de onderzoeksdoelgroep. De personen die deelnemen aan het onderzoek beantwoorden de vragen ook via Internet, zodat de resultaten direct beschikbaar zijn voor de onderzoeker. Dat er een vragenlijst klaar staat, krijgen de deelnemers te weten via een sms-alert.

Research Online wordt geleverd door Mediportaal


 


 


 

Lees meer

Lees meer

Lees meer

Lees meer

Lees meer

Lees meer

Lees meer

Lees meer

Lees meer

Lees meer

Lees meer