14 juni 2022

Het team van PAZIO is recent uitgebreid met een nieuwe collega: Bart van Donselaar. In juni 2022 is hij gestart in de functie als productmanager. Hij stelt zich graag aan u voor.

Mijn naam is Bart van Donselaar. Geboren te Vleuten, een klein maar fijn dorpje met een Jeux de Boulles vereniging in het centrum. Best leuk zo’n dorpje, maar mijn jeugd gelukkig iets verderop in Woerden doorgebracht. Tot ik ging studeren aan de HvA in Amsterdam en op kamers kwam te wonen in Utrecht. Qua wonen is daar eigenlijk weinig verandering in gekomen.

Met wat geluk ben ik vorig jaar onder de rook van de Douwe Egberts fabriek beland. In de wijk Leeuwesteyn, Leidscherijn om precies te zijn. Samen met Kim geniet ik hier van de tegemoet komende koffiewalmen en het uitzicht op de passerende boten. Enkele maanden geleden is er hier thuis een heel lief mannetje bij verschenen, genaamd Bodhi.

In de afgelopen jaren heb ik aan de kant van de online communicatie vooral gewerkt als projectmanager en later ook als productowner. Dat deed ik een aantal jaren met veel plezier binnen de dynamische omgeving van Jaarbeurs en ook een tijdje bij Inhealth. Tot recentelijk Pazio op mijn pad kwam, waar ik een mooie kans heb gekregen om écht volledig als productowner te gaan werken. Erg fijn om deze mooie uitdaging voor de boeg te hebben en om de Pazio omgeving, langs een duidelijke visie, tot een sterk eindproduct te leiden. Samen met jullie.

En wat doe ik verder als ik niet werk? Dan ben ik best regelmatig in de boulderhal te bekennen. Een klimsport zonder touw op wanden van 4 meter hoog. Heerlijk om de gedachten even te verzetten. Recent heb ik ook nog een andere sport ontdekt en ben ik met wat vrienden gaan paddelen. Heel leuk om te doen en daar kwam mijn tenniservaring goed van pas. Verder ben ik gek op lekker Aziatisch eten en koken, een serie kijken of ik pak een boek in mijn fijne tuintje. Na mijn huwelijksreis in Japan reis heb ik een fascinatie met dat land gekregen en zoek ik daar van alles en nog wat over op. Met een zoontje erbij is de tijd wel snel op tegenwoordig 😉