Zorgverzekeraar

Zelfmanagement en eigen regie is niet meer weg te denken in het huidige bestaan van zieke én gezonde mensen. Een voorwaarde voor de versterking van de regierol van de burger is toegang tot betrouwbare informatie en persoonlijke (zorg)gegevens in een veilige omgeving.

Co-creatie
Door samen te werken binnen de verschillende lijnen ontstaat er een platform dat de patiënt de juiste tools geeft om de regierol invulling te geven. De online diensten die u als zorgverzekeraar aanbiedt kunnen niet ontbreken. Door samen te werken en eHealth diensten binnen een gezamenlijke digitale schil aan te bieden wordt tevens het gebruik gestimuleerd.

Preventie
Preventie en en eigen regie van de patiënt zullen een steeds prominentere rol gaan innemen. Met PAZIO is het mogelijk om diverse tools in te zetten die deze ontwikkelingen ondersteunen. PAZIO biedt de mogelijkheid om huidige én toekomstige eHealth diensten te bundelen om continue in te kunnen spelen op zorgtrends.

Meer weten? Neem contact met ons op.

PAZIO.nl gebruikt cookies. Klik hier voor meer info. Deze site werkt het best in Internet Explorer 9 en hoger, Chrome, Safari en Firefox. Wij adviseren u altijd de laatste browserversie te gebruiken.
x